Masszázs szalonok - masszázs szalon

Általános szerződési feltételek

Sara Beauty Spa szalon program feltételei.
Kedves Kollega!
A Sara Beauty Spa szalon programot azért fejlesztettük ki, hogy fejlődési lehetőséget biztosítsunk hűséges és jövendőbeli partnereink számára, akik lépést akarnak tartani a trendekkel, jövőjüket biztosítani és szaktudásukat fejleszteni. Hogy eredményes és sikeres legyél, fontos számodra a 4 P:
• Perfect ár
• Perfect termék és szolgáltatás
• Perfect hely
• Perfect kommunikáció
Tökéletes partner lehetünk számodra. Amit mi biztosítunk és kínálunk:
1. A www.masszazspalota.hu rendszerén belül saját bővíthető webfelületet biztosítunk, ami a te nevedet tartalmazza. Így a Google-ban könnyebben megtalálnak a leendő ügyfeleid. Ne hagyd ki az általunk kínált kedvező és ingyenes reklámlehetőséget.
2. Divatos a Spa hangulatát eredményező szilikon karkötőt biztosítunk számodra a „Sara Beauty Spa" logójával.
3. Dekoratív és figyelemfelkeltő lila polccsíkokat biztosítunk számodra, hogy tökéletes legyen termék kihelyezésed.
4. Ingyenesen igényelhetsz tőlünk 3 plakátot, ami elsőrendű dekorációja lehet szalonodnak.
5. „Sara Beauty Spa" ablakmatricát biztosítunk számodra, hogy üzleted frontja is figyelemfelkeltő legyen.
6. ÚJ! Támogatásként reklámozzuk a lakosság és vendégeid felé a Perfect Körömszalon programot illetve a Perfect Nails márkákat (TV, média RTL -klub, Trenmánia, magazinok Nailpro, Szépvilág, Nails.hu, internet), hogy presztízs legyen egy képzett szakember Perfect Körömszalonjában, a minőség és biztonság élvonalába tartozó Perfect Nails anyagokkal készült körmöket viselni.
7. A Perfect referencia szalon részére speciális, névre szóló „Sara Beauty Spa referenciaszalon " oklevelet készítünk, mely kihelyezhető a szalonodban. A speciális szakmai ismerettel rendelkező, továbbképzett szakembereknek névre szóló oklevelet állítunk ki, mely kihelyezhető a referenciaszalonodban.
9. Vásárlási kedvezményünk: minden 12.500,--Ft-os vásárlás után, akár Beauty Stores üzleteinkben vagy területi képviselőinknél történik, 500,--Ft-os vásárlási utalványt adunk ajándékba (amennyiben 25.000 Ft-ért vásárolsz, 2 db 500 Ft-os utalványt kapsz, ha 37.500 Ft-ért, akkor 3 db.-ot, és így tovább). Az utalvány a következő vásárlásod alkalmával válthatod be. Több kisebb értékű vásárlás utólagos összevonása nem lehetséges.

Amit mi kérünk a partnerünktől
1. Magas minőségi szolgáltatást, , kedves és udvarias kiszolgálást (ezt kapcsolattartó területi képviselőnk, ill. a vendégek visszajelzései alapján tudjuk figyelemmel kísérni).
3. Korrekt, versenyképes árak az ügyfeleknek.
4. Aktív részvétel a SARA BEAUTY SPA SZALON program terjesztésében interneten, közösségi oldalakon.
5. Saját hirdetéseitekben használjátok a hivatalos „Sara Beauty Spa logókat. A promóciós eszközök használata (ablakmatrica, plakát, polccsík)biztosított.
6. Legalább 70 %-ban csak Sara Beauty Spa műköröm használata, területi képviselőinknek elmondhatjátok mi az a 30%-a amit fejlesztenünk kell, hogy még tökéletesebb termékekkel segítsük munkátokat.
7. Vállalja, hogy havi rendszerességgel vásárol cégünktől alapanyagokat.


Jelentkezés itt

 

 


Masszázs szalonok

Masszázs szalonok városok szerint:

Masszázs szalonok név szerint:

Masszázs szalonok

Jelentkezz hozzánk


Légy te is tagunk,
és élvezd ki előnyeit!

Regisztráció | Bejelentkezés